Cybersecurity bedrijven

Vertrouw op ThreadStone

Wij helpen uw digitale weerbaarheid of die van uw klanten of leden te versterken.

Meer weten – IT-adviseur Meer weten – eigen organisatie

Cybersecurity bedrijven

Neem de cybersecurity van uw bedrijven serieus

Bijna dagelijks komt het wel in het nieuws: data van bedrijven zijn op straat komen te liggen of versleuteld en gekaapt waardoor het bedrijf stil komt te liggen. Bedrijven waarbij online wordt ingebroken of waar een datalek optreedt is in de meeste gevallen te onzorgvuldig geweest met hun cybersecurity of hebben hun beveiliging niet op orde. Kostbare producten worden vaak goed beveiligd. Maar ook data vormt tegenwoordig een zeer kostbaar onderdeel van een bedrijf, met gevoelige gegevens die een goede beveiliging verdienen.

Hoe is de cybersecurity in uw bedrijf geregeld?

De omvang van uw onderneming is niet van invloed op de vraag of u wel of geen aandacht moet besteden aan cybersecurity. Ieder bedrijf moet zijn gegevens beschermen tegen onbevoegden: gegevens over klanten, bepaalde cijfers of waardevolle informatie over producten en diensten. Deze gegevens mogen niet zomaar op straat belanden en processen mogen niet stilvallen, dus daarvoor dient u uw systemen optimaal te beveiligen. Naast een goede beveiliging van uw gegevens is het periodiek checken van uw systemen van levensbelang om de kwaliteit en effectiviteit van uw beveiliging te bewaken.

Maak gebruik van de cybersecurity-oplossingen van ThreadStone voor uw bedrijf

Voor een ondernemer kan het lastig zijn om zelf de cybersecurity goed te organiseren. Grote bedrijven hebben hiervoor veelal een aparte security afdeling, maar bij kleinere bedrijven ontbreken vaak de kennis en de handen. Juist voor die bedrijven komen de diensten en expertise van ThreadStone van pas. Wij geven inzicht in de status van uw informatiebeveiliging, zowel op het gebied van organisatie, techniek als personeel. Afhankelijk van uw behoefte op het gebied van cybersecurity kunnen wij u helpen met diverse bundels die we op maat samenstellen. We voeren eenmalige of periodieke scans uit op uw online en interne systemen, leveren phishingcampagnes en bieden nulmetingen. Met of zonder begeleiding door professionals en ethisch hackers.

Onze security routekaart geeft houvast

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een routekaart ontwikkeld waarmee u ‘a la carte’ het volwassenheidsniveau van uw cyberweerbaarheid en informatiebeveiliging kunt verhogen.

Bekijk routekaart

Uitgelichte diensten

Vulnerability management

Continu meten hoe de veiligheid ervoor staat, om direct te kunnen ingrijpen als dat nodig is. Dé basis om processen en maatregelen te verbeteren.

Awareness

Doorlopende training van uw medewerkers gericht op gedragsverandering, on the job en via e-learning, om de menselijke schakel in uw cyberweerbaarheid te versterken.

Nulmeting

Inzicht in risico’s en kwetsbaarheden om gerichte maatregelen te treffen. Het ideale startpunt voor vulnerability management en awareness.

THREADSTONE WERKT IN PROJECTEN SAMEN MET: