Over ThreadStone Cyber Security Vertrouw op ThreadStone.

ThreadStone is in 2014 gestart met één belangrijke missie: het Nederlandse en Europese internet veiliger maken. Zowel voor grote als kleinere organisaties bieden we betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity diensten en -oplossingen die we zelf ontwikkelen en leveren vanuit Europa.

Vanaf onze oprichting zijn we trotse partner van Security Dellta (HSD), het grootste veiligheidscluster van Europa. In dit Nederlandse cluster – met belangrijke regionale kernen in Den Haag, Twente en Brabant - werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan innovaties en kennisontwikkeling op het gebied van veiligheid. Met als gezamenlijke ambitie: meer bedrijvigheid, meer banen en een veilige wereld. Het kloppend hart is de HSD Campus, het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid in Den Haag, waar ThreadStone ook is gevestigd.

ISO 27001 gecertificeerd Made in Holland

ThreadStone Cyber Security is een 100% privaat Nederlands bedrijf. Onze servers bevinden zich in Europa (om precies te zijn bij TransIP in Nederland en Hetzner in Duitsland). Uw data is onze zorg en dus zorgen we voor optimale beveiliging. Ons security management systeem is voor onze gehele organisatie ISO27001 gecertificeerd.

ThreadStone heeft verschillende prijzen gewonnen en in finales van toonaangevende instellingen gestaan, waaronder:

  • Winnaar HSD Stimuleringsfonds
  • Finalist IPACSO awards
  • Winnaar European Crime Prevention Awards (met campagne Veilig Zakelijk Internetten)
  • Finalist Accenture Innovation Awards
  • Opgenomen in de kvk MKB innovatie top-100
ThreadStone

Neem contact met ons op

CONTACT
Partner netwerk

Dienst bij een van onze partners afnemen?

PARTNER ZOEKEN