Netwerk beveiligen

Uw netwerk beveiligen tegen tal van veiligheidsdreigingen

Elke onderneming met een netwerk (en dat zijn in feite alle ondernemingen) is kwetsbaar voor cybercriminelen, hackers of andere kwaadwillenden. De gemakkelijkste manier om in te breken is om een ingang of kwetsbaarheid te vinden in uw netwerk en van daaruit verder te komen in uw systemen. Wanneer dit eenmaal is gelukt, is het voor een hacker een fluitje van een cent om zijn slag te slaan en grote schade aan te richten.

Als ondernemer kunt u niet zonder goede netwerkbeveiliging

Elk bedrijf, waar ook ter wereld, heeft een goede netwerkbeveiliging nodig. Want hackers en cybercriminelen vinden steeds slimmere manieren om uw systemen binnen te komen. Hierdoor kunnen zij gegevens inzien of zelfs wijzigen, kunnen ze gegevens van u stelen of openbaar maken en in het ergste geval kunnen zij zelfs complete bedrijfsprocessen overnemen of saboteren. Heeft u te weinig kennis of tijd om na te gaan hoe uw netwerkbeveiliging in elkaar zit en hoe u uw netwerk kunt beveiligen? Schakel dan ThreadStone in.

Netwerkbeveiligingen van ThreadStone

Netwerkbeveiliging houdt meer in dan eenmalig software installeren. Netwerkbeveiliging is een continu proces, want veiligheidsrisico's veranderen voortdurend. Met de software en diensten van ThreadStone worden alle veiligheidsrisico's automatisch gefilterd en houdt u uw netwerkbeveiliging op peil. Wij bieden de tools om inzicht te geven in uw netwerkbeveiliging. Eenmalig of periodiek, met of zonder ondersteuning door ethisch hackers. Laat u daarom informeren over wat wij voor u kunnen betekenen voor de veiligheid van uw netwerk.

Cybersecurity voor uw eigen organisatie

Als ondernemer weet u dat cybersecurity actueel is en dat het aandacht vraagt. Maar hoe pakt u het aan?

Samen zetten we daarom een `security routekaart` op die uw organisatie helpt om de juiste maatregelen te treffen of om te controleren of de nu genomen maatregelen voldoende zijn.

Cybersecurity voor uw klanten

Als ICT-specialist krijgt u steeds vaker de vraag van uw klanten: hoe zit het met mijn veiligheid?

Met de oplossingen van ThreadStone heeft u daar een pasklaar antwoord op. Verbreed uw propositie en maak uw klanten weerbaarder tegen cybercriminaliteit.

Cybersecurity voor uw leden en relaties

U wilt uw leden, relaties of ketenpartners bewust maken van veiligheid en aanzetten tot actie. Maar hoe?

Speciaal voor verzekeraars, accountants, branche-verenigingen of enterprises biedt ThreadStone oplossingen om bewustwording te creëren en meerwaarde te bieden.

ThreadStone is partner in de volgende campagne's:

Veilig zakelijk internetten

Een project van:

ThreadStone is partner in de volgende campagne's:

FERM

Een initiatief van:

ThreadStone is partner in de volgende campagne's:

FERM

Kernpartners:

Cyber crime feiten en cijfers

cyber crimes per minuut

hackers
online

password hacks per dag

phishing mail per week

Waarom kiezen voor ThreadStone?

ThreadStone is de expert in het ontwikkelen en leveren van praktische, betaalbare oplossing voor cybersecurity, privacy en bescherming van systemen en gegevens.

Waarom kiezen voor ThreadStone
Onze tools zijn gericht op inzicht, overzicht en actie: u krijgt bruikbare informatie met advies voor mogelijke actiepunten. Techniek, menselijk gedrag en beleid/processen: onze bundels voorzien in alle aspecten van cybersecurity. Met onze rapportages kunt u in het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving aantonen dat u actief bezig bent met cybersecurity en niet nalatig bent. Kies de bundel die het beste bij uw onderneming past; aanschaffen kan direct via onze website (standaardbundels) of via onze distributiepartners voor maatwerk. Voor brancheverenigingen, verzekeraars, accountants en andere organisaties die hun stakeholders een extra service willen bieden ontwikkelen we een aanbod op maat. Wij werken samen met de beste partners, waaronder gecertificeerde ethisch hackers, overheid, MKB-Nederland, TNO en de Security Delta (HSD). ThreadStone is een Nederlandse onderneming en werkt conform Nederlandse en Europese richtlijnen.

'Meer grip op cyber security'

'Onze klanten zien de oplossingen van ThreadStone als een soort verzekering dat ze op de goede weg zitten met de beveiliging van hun systemen.'

- Theo Pluym – Directeur van Pluym ICT -

'Onafhankelijk inzicht in informatiebeveiliging'

'Je krijgt een volledig onafhankelijk oordeel over de status van je informatiebeveiliging.'

- Wilbert Nederpelt – Directeur Venéco -

'Betere beveiliging van het totale internet'

'ThreadStone geeft niet alleen gedetailleerd inzicht van de dreigingen en je status van je beveiliging, maar het geeft ook direct aan wat je tegen de dreigingen kunt doen.'

- Dirk Vromans – Directeur WorldStream -