Netwerk beveiligen

Vertrouw op ThreadStone

Wij helpen uw digitale weerbaarheid of die van uw klanten of leden te versterken.

Meer weten – IT-adviseur Meer weten – eigen organisatie

Netwerk beveiligen

Uw netwerk beveiligen tegen tal van veiligheidsdreigingen

Elke onderneming met een netwerk (en dat zijn in feite alle ondernemingen) is kwetsbaar voor cybercriminelen, hackers of andere kwaadwillenden. De gemakkelijkste manier om in te breken is om een ingang of kwetsbaarheid te vinden in uw netwerk en van daaruit verder te komen in uw systemen. Wanneer dit eenmaal is gelukt, is het voor een hacker een fluitje van een cent om zijn slag te slaan en grote schade aan te richten.

Als ondernemer kunt u niet zonder goede netwerkbeveiliging

Elk bedrijf, waar ook ter wereld, heeft een goede netwerkbeveiliging nodig. Want hackers en cybercriminelen vinden steeds slimmere manieren om uw systemen binnen te komen. Hierdoor kunnen zij gegevens inzien of zelfs wijzigen, kunnen ze gegevens van u stelen of openbaar maken en in het ergste geval kunnen zij zelfs complete bedrijfsprocessen overnemen of saboteren. Heeft u te weinig kennis of tijd om na te gaan hoe uw netwerkbeveiliging in elkaar zit en hoe u uw netwerk kunt beveiligen? Schakel dan ThreadStone in.

Netwerkbeveiligingen van ThreadStone

Netwerkbeveiliging houdt meer in dan eenmalig software installeren. Netwerkbeveiliging is een continu proces, want veiligheidsrisico's veranderen voortdurend. Met de software en diensten van ThreadStone worden alle veiligheidsrisico's automatisch gefilterd en houdt u uw netwerkbeveiliging op peil. Wij bieden de tools om inzicht te geven in uw netwerkbeveiliging. Eenmalig of periodiek, met of zonder ondersteuning door ethisch hackers. Laat u daarom informeren over wat wij voor u kunnen betekenen voor de veiligheid van uw netwerk.

Onze security routekaart geeft houvast

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een routekaart ontwikkeld waarmee u ‘a la carte’ het volwassenheidsniveau van uw cyberweerbaarheid en informatiebeveiliging kunt verhogen.

Bekijk routekaart

Uitgelichte diensten

Vulnerability management

Continu meten hoe de veiligheid ervoor staat, om direct te kunnen ingrijpen als dat nodig is. Dé basis om processen en maatregelen te verbeteren.

Awareness

Doorlopende training van uw medewerkers gericht op gedragsverandering, on the job en via e-learning, om de menselijke schakel in uw cyberweerbaarheid te versterken.

Nulmeting

Inzicht in risico’s en kwetsbaarheden om gerichte maatregelen te treffen. Het ideale startpunt voor vulnerability management en awareness.

THREADSTONE WERKT IN PROJECTEN SAMEN MET: