Pentest uitvoeren

Vertrouw op ThreadStone

Wij helpen uw digitale weerbaarheid of die van uw klanten of leden te versterken.

Meer weten – IT-adviseur Meer weten – eigen organisatie

Pentest uitvoeren

Test uw cybersecurity en laat een pentest uitvoeren

Hoe goed is de beveiliging van systemen en netwerken binnen uw organisatie geregeld? Weet u zeker dat de beveiliging voldoende is en dat de kans op een aanval van hackers minimaal is? U hoopt uiteraard dat uw beveiliging op orde is. Maar weet u dat ook zeker? De praktijk is meestal weerbarstiger dan u denkt. Een pentest laten uitvoeren kan u meer inzicht en zekerheid bieden. Bij een pentest of penetratietest creëert u als het ware een praktijksituatie. Een ethische hacker of speciale software zal dan proberen om in uw systeem in te breken. Als de ‘inbraak’ succesvol is, dan weet u dat u maatregelen moet nemen om uw beveilging te verbeteren.

Het uitvoeren van een pentest geeft duidelijkheid

Denkt u de beveiliging van uw systemen goed op orde te hebben? Dan is een pentest uitvoeren een nuttige, waaardevolle optie. Zo komt u er namelijk achter of een realistische test-hack, met uw toestemming ook daadwerkelijk zal lukken. Is dit niet het geval, dan heeft u het bewijs dat u uw beveiliging op orde heeft.

Laat een pentest uitvoeren door ThreadStone

Een pentest uitvoeren houdt in dat wij hackers aan het werk zetten om in uw systemen in te breken. Het is daarom belangrijk om de pentest door een betrouwbare, gecertificeerde partij uit te laten voeren, zoals ThreadStone. Wij zetten ervaren ethische hackers in en hebben jarenlange ervaring met dergelijke testen. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen beveiligingssoftware. Met onze pentest krijgt u inzicht in de beveiliging van uw systemen.

Onze security routekaart geeft houvast

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een routekaart ontwikkeld waarmee u ‘a la carte’ het volwassenheidsniveau van uw cyberweerbaarheid en informatiebeveiliging kunt verhogen.

Bekijk routekaart

Uitgelichte diensten

Vulnerability management

Continu meten hoe de veiligheid ervoor staat, om direct te kunnen ingrijpen als dat nodig is. Dé basis om processen en maatregelen te verbeteren.

Awareness

Doorlopende training van uw medewerkers gericht op gedragsverandering, on the job en via e-learning, om de menselijke schakel in uw cyberweerbaarheid te versterken.

Nulmeting

Inzicht in risico’s en kwetsbaarheden om gerichte maatregelen te treffen. Het ideale startpunt voor vulnerability management en awareness.

THREADSTONE WERKT IN PROJECTEN SAMEN MET: