Phishing bescherming

Een goede phishing bescherming helpt de gehele organisatie

In een phishing e-mail wordt vaak naar persoonlijke informatie gevraagd zoals wachtwoorden, creditcard gegevens etc.. Wie klikt op de link in de E-mail, wordt over het algemeen doorgeleid naar de website van de hacker, die de website van de gefingeerde afzender goed heeft nagebouwd. Een andere mogelijkheid is dat een hacker uw medewerkers vraagt om software te installeren op de systemen omdat dat nodig zou zijn. Wat uw medewerker niet weet is dat deze software schadelijk is en de deuren openzet voor de hacker om bij uw data te komen, waarmee alle keyboard toetsaanslagen van de medewerker vanaf dat moment ook meegelezen kunnen worden door de hacker of waarmee direct ransomware wordt geinstalleerd op uw systemen waardoor deze onbruikbaar worden en u eerst losgeld moet betalen om ze weer vrij te geven. Ook al heeft u een goede technische beveiliging, door het klikgedrag van uw medewerkers kunnen hackers alsnog vrij spel krijgen op uw bedrijfsnetwerk. Het is dus belangrijk om ook uw medewerkers te trainen op het herkennen van phishing e-mails.

Betrek bij phishing bescherming ook uw medewerkers

Het ontvangen van phishing e-mails is helaas niet altijd te voorkomen. Ook al beschermt u uw systemen goed en worden zoveel mogelijk schadelijke e-mails door spamfilters eruit gevist, er zullen altijd phishing e-mails bij uw medewerkers terecht kunnen komen. Daarom is het alert en weerbaar maken van uw medewerkers essentieel. Tijdens een trainingscampagne leren zij hoe zij phishing e-mails kunnen herkennen en wat de gevolgen kunnen zijn als zij op een bepaalde link klikken. Bescherming tegen phishing hangt dus voor een groot gedeelte van uw werknemers af. Zorg dat ze regelmatig getraind worden, zodat u de kans om slachtoffer te worden van phishing tot een minimum beperkt.

Bescherming tegen phishing met hulp van ThreadStone

ThreadStone helpt uw medewerkers om hen weerbaarder te maken tegen phishing. U hoeft uw werknemers niet naar dure trainingslocaties te sturen: onze training kan gewoon op de werkplek worden gevolgd. De gevolgen van phishing worden hiermee direct in de praktijk ervaren. Met simulatie e-mails leren uw medewerkers phishing e-mails herkennen en wordt uw organisatie beter weerbaar. Wij zorgen voor bescherming tegen phishing in uw organisatie, met behulp van uw medewerkers.

Cybersecurity voor uw eigen organisatie

Als ondernemer weet u dat cybersecurity actueel is en dat het aandacht vraagt. Maar hoe pakt u het aan?

Samen zetten we daarom een `security routekaart` op die uw organisatie helpt om de juiste maatregelen te treffen of om te controleren of de nu genomen maatregelen voldoende zijn.

Cybersecurity voor uw klanten

Als ICT-specialist krijgt u steeds vaker de vraag van uw klanten: hoe zit het met mijn veiligheid?

Met de oplossingen van ThreadStone heeft u daar een pasklaar antwoord op. Verbreed uw propositie en maak uw klanten weerbaarder tegen cybercriminaliteit.

Cybersecurity voor uw leden en relaties

U wilt uw leden, relaties of ketenpartners bewust maken van veiligheid en aanzetten tot actie. Maar hoe?

Speciaal voor verzekeraars, accountants, branche-verenigingen of enterprises biedt ThreadStone oplossingen om bewustwording te creëren en meerwaarde te bieden.

ThreadStone is partner in de volgende campagne's:

Veilig zakelijk internetten

Een project van:

ThreadStone is partner in de volgende campagne's:

FERM

Een initiatief van:

ThreadStone is partner in de volgende campagne's:

FERM

Kernpartners:

Cyber crime feiten en cijfers

cyber crimes per minuut

hackers
online

password hacks per dag

phishing mail per week

Waarom kiezen voor ThreadStone?

ThreadStone is de expert in het ontwikkelen en leveren van praktische, betaalbare oplossing voor cybersecurity, privacy en bescherming van systemen en gegevens.

Waarom kiezen voor ThreadStone
Onze tools zijn gericht op inzicht, overzicht en actie: u krijgt bruikbare informatie met advies voor mogelijke actiepunten. Techniek, menselijk gedrag en beleid/processen: onze bundels voorzien in alle aspecten van cybersecurity. Met onze rapportages kunt u in het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving aantonen dat u actief bezig bent met cybersecurity en niet nalatig bent. Kies de bundel die het beste bij uw onderneming past; aanschaffen kan direct via onze website (standaardbundels) of via onze distributiepartners voor maatwerk. Voor brancheverenigingen, verzekeraars, accountants en andere organisaties die hun stakeholders een extra service willen bieden ontwikkelen we een aanbod op maat. Wij werken samen met de beste partners, waaronder gecertificeerde ethisch hackers, overheid, MKB-Nederland, TNO en de Security Delta (HSD). ThreadStone is een Nederlandse onderneming en werkt conform Nederlandse en Europese richtlijnen.

'Meer grip op cyber security'

'Onze klanten zien de oplossingen van ThreadStone als een soort verzekering dat ze op de goede weg zitten met de beveiliging van hun systemen.'

- Theo Pluym – Directeur van Pluym ICT -

'Onafhankelijk inzicht in informatiebeveiliging'

'Je krijgt een volledig onafhankelijk oordeel over de status van je informatiebeveiliging.'

- Wilbert Nederpelt – Directeur Venéco -

'Betere beveiliging van het totale internet'

'ThreadStone geeft niet alleen gedetailleerd inzicht van de dreigingen en je status van je beveiliging, maar het geeft ook direct aan wat je tegen de dreigingen kunt doen.'

- Dirk Vromans – Directeur WorldStream -