Phishing beveiliging

Heeft u uw phishing beveiliging goed voor elkaar?

Phishing e-mails zijn nep e-mails waarmee hackers gevoelige informatie loskrijgen of systemen blokkeren om vervolgens losgeld te eisen. Met de phishing-mail geeft het slachtoffer min of meer vrijwillig persoonlijke gegevens, zoals bankrekeningnummer of inlogcodes. Het gevaar van phishing is dat het om een ernstige vorm van misleiding gaat. Iedereen die hier geen kijk op heeft, kan slachtoffer worden. Dit geldt ook voor medewerkers in uw organisatie. Phishing kan er ook voor zorgen dat er schadelijke software op uw systemen wordt geinstalleerd waarmee de deuren voor de hacker worden opengezet om bij uw data te komen, waarmee alle keyboard toetsaanslagen van de medewerker vanaf dat moment ook meegelezen kunnen worden door de hacker of waarmee direct ransomware wordt geinstalleerd op uw systemen waardoor deze onbruikbaar worden en u eerst losgeld moet betalen om ze weer vrij te geven. Zorg dus voor goede phishing-beveiliging.

Voor optimale beveiliging tegen phishing speelt personeel een belangrijke rol

Uw personeel is de belangrijkste schakel in de beveiliging tegen phishing. Wanneer uw medewerkers phishing e-mails ontvangen en hier klakkeloos op links klikken, loopt u grote risico's. Naast een goed spamfilter en periodieke kwetsbaarhedenscan op uw e-mail servers is bewustwording van uw personeel een volgende stap bij beveiliging tegen phishing. Train uw medewerkers om phishing te herkennen en inzicht te geven in de gevolgen. Ook het gebruik van te eenvoudige of herhaald dezelfde wachtwoorden is een groot risico voor uw organisatie. Train uw personeel hierop, dit verdient zich vanzelf terug.

Een goede beveiliging tegen phishing dankzij ThreadPhish van ThreadStone

Als u uw medewerkers een training wilt geven om inzicht te krijgen in phishing, dan is ThreadStone uw partner. Wij bieden laagdrempelige training voor uw medewerkers, waarmee u de beveiliging tegen phishing in uw organisatie verhoogt. U hoeft uw werknemers niet naar dure trainingslocaties te sturen: onze training kan gewoon op de werkplek worden gevolgd. De gevolgen van phishing worden hiermee direct in de praktijk ervaren. Met simulatie e-mails leren uw medewerkers phishing e-mails herkennen en wordt uw organisatie beter weerbaar. U zult merken dat uw medewerkers nadien veel opmerkzamer zijn.

Cybersecurity voor uw eigen organisatie

Als ondernemer weet u dat cybersecurity actueel is en dat het aandacht vraagt. Maar hoe pakt u het aan?

ThreadStone biedt praktische tools, die u inzicht en handelingsperspectief geven. U kunt direct aan de slag om uw cybersecurity te controleren en te verbeteren.

Cybersecurity voor uw klanten

Als ICT-specialist krijgt u steeds vaker de vraag van uw klanten: hoe zit het met mijn veiligheid?

Met de oplossingen van ThreadStone heeft u daar een pasklaar antwoord op. Verbreed uw propositie en maak uw klanten weerbaarder tegen cybercriminaliteit.

Cybersecurity voor uw leden en relaties

U wilt uw leden, relaties of ketenpartners bewust maken van veiligheid en aanzetten tot actie. Maar hoe?

Speciaal voor verzekeraars, accountants, branche-verenigingen of enterprises biedt ThreadStone oplossingen om bewustwording te creëren en meerwaarde te bieden.

ThreadStone is partner in de volgende campagne's:

Veilig zakelijk internetten

Een project van:

ThreadStone is partner in de volgende campagne's:

FERM

Een initiatief van:

ThreadStone is partner in de volgende campagne's:

FERM

Kernpartners:

Cyber crime feiten en cijfers

cyber crimes per minuut

hackers
online

password hacks per dag

phishing mail per week

Waarom kiezen voor ThreadStone?

ThreadStone is de expert in het ontwikkelen en leveren van praktische, betaalbare oplossing voor cybersecurity, privacy en bescherming van systemen en gegevens.

Waarom kiezen voor ThreadStone
Onze tools zijn gericht op inzicht, overzicht en actie: u krijgt bruikbare informatie met advies voor mogelijke actiepunten. Techniek, menselijk gedrag en beleid/processen: onze bundels voorzien in alle aspecten van cybersecurity. Met onze rapportages kunt u in het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving aantonen dat u actief bezig bent met cybersecurity en niet nalatig bent. Kies de bundel die het beste bij uw onderneming past; aanschaffen kan direct via onze website (standaardbundels) of via onze distributiepartners voor maatwerk. Voor brancheverenigingen, verzekeraars, accountants en andere organisaties die hun stakeholders een extra service willen bieden ontwikkelen we een aanbod op maat. Wij werken samen met de beste partners, waaronder gecertificeerde ethisch hackers, overheid, MKB-Nederland, TNO en de The Hague Security Delta (HSD). ThreadStone is een Nederlandse onderneming en werkt conform Nederlandse en Europese richtlijnen.

'Meer grip op cyber security'

'Onze klanten zien de oplossingen van ThreadStone als een soort verzekering dat ze op de goede weg zitten met de beveiliging van hun systemen.'

- Theo Pluym – Directeur van Pluym ICT -

'Onafhankelijk inzicht in informatiebeveiliging'

'Je krijgt een volledig onafhankelijk oordeel over de status van je informatiebeveiliging.'

- Wilbert Nederpelt – Directeur Venéco -

'Betere beveiliging van het totale internet'

'ThreadStone geeft niet alleen gedetailleerd inzicht van de dreigingen en je status van je beveiliging, maar het geeft ook direct aan wat je tegen de dreigingen kunt doen.'

- Dirk Vromans – Directeur WorldStream -